Werken in de gehandicaptenzorg in Huis ter Heide

Ben jij toe aan een (nieuwe) baan in de gehandicaptenzorg? Kom werken bij Abrona. Wij hebben een aantal mooie zorglocaties bij Huis ter Heide, dichtbij Utrecht stad. Bij Huis ter Heide is er plek voor iedereen. Van mensen met een lichte verstandelijke tot een zware beperking. Bij ons ben je welkom.

Werken in Huis ter Heide 

Werken met deze bijzondere doelgroep betekent hard werken en met je hart werken. Binnen de verschillende locaties bij Huis ter Heide vind je mensen met uiteenlopende problematieken. Denk aan emotionele problematieken, sociaal relationele problematieken, een stoornis in het autistisch spectrum, en ga zo maar door. Elke cliënt is anders en elke dag is anders. Wij geven deze mensen langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning. Geen bewoner is voor ons hetzelfde en daarom geven wij passende zorg afgestemd op ieders behoefte. Jij bent een belangrijke schakel in het dagelijkse leven van deze bewoners. 

Vacatures gehandicaptenzorg Abrona

Bij Abrona zijn we altijd op zoek naar geschikte mensen om te werken in de gehandicaptenzorg. Of je nu op zoek bent naar flexwerk, vrijwilligerswerk of een fulltime baan. Bij ons zijn er mogelijkheden. En wist je dat je bij ons ook kunt werken en leren tegelijk? Ideaal als je je wilt laten omscholen en niet meer fulltime de schoolbanken in wilt. Mogelijkheden genoeg. 

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Huis ter Heide

Ergens anders dan Wijk bij Duurstede werken met gehandicapten? Bekijk of er op een van onze locaties in nabijgelegen plaatsen een baan in de gehandicaptenzorg op je ligt te wachten.  Bijvoorbeeld DriebergenUtrecht en Zeist.