Werken in de gehandicaptenzorg in Driebergen

Zoek je vacatures in de gehandicaptenzorg in Driebergen? Kom werken bij Abrona! In Driebergen hebben wij twee locaties waar we verstandelijk beperkte mensen zorg aanbieden die aansluit bij hun behoeften en wensen. Wij doen er alles aan zodat zij een leuk en fijn leven leiden, want bij Abrona is iedereen welkom. 

Waarom kiezen voor werken met gehandicapten in Driebergen?

In Driebergen vind je twee prachtige locaties van Abrona, beide erg centraal gelegen. Op deze plekken mag je werken met bijzondere mensen. Wij geven deze mensen langdurige zorg en maatschappelijke ondersteuning. Geen bewoner is voor ons hetzelfde en daarom geven wij passende zorg afgestemd op ieders behoefte. Jij bent een belangrijke schakel in het dagelijkse leven van deze bewoners. 

Werken in de gehandicaptenzorg is hard werken en met je hart werken. In Driebergen geven we 24-uurszorg aan cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking, help je jouw cliënten zelfstandig worden, of ga je mee naar dagbesteding. Iedere dag is anders. 

Werken gehandicaptenzorg Driebergen

Bij Abrona zijn we altijd op zoek naar geschikte mensen om te werken in de gehandicaptenzorg. Of je nu op zoek bent naar flexwerk, vrijwilligerswerk of een fulltime baan. Bij ons zijn er mogelijkheden. En wist je dat je bij ons ook kunt werken en leren tegelijk? Ideaal als je je wilt laten omscholen en niet meer fulltime de schoolbanken in wilt. Mogelijkheden genoeg. 

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Driebergen

Ergens anders dan Driebergen werken met gehandicapten? Bekijk of er op een van onze locaties in nabijgelegen plaatsen een baan in de gehandicaptenzorg op je ligt te wachten. Bijvoorbeeld DriebergenVeenendaal en Zeist.