Traineeship zorg: vind je plek

Is de zorg echt iets voor jou en ben je een starter op de arbeidsmarkt? Maar, weet je nog niet precies welke doelgroep het beste bij je past? Dan is het traineeship in de gehandicaptenzorg van Abrona je volgende stap. Hier krijg je namelijk de kans om, onder persoonlijke begeleiding, te ontdekken wat jouw plek is. Zo werk je in dit talentprogramma niet alleen aan je werkervaring in de zorg, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Samen ontdekken wat je plek is

Abrona biedt veel verschillende mogelijkheden om te werken en leren in de gehandicaptenzorg. Wij hebben in de provincie Utrecht meer dan 50 zorglocaties en woongroepen met werkplekken voor mensen die onze cliënten met een verstandelijke beperking willen ondersteunen op welke manier dan ook.

In het traineeship zorg ga je op een ontdekkingsreis door onze zorg, de gehandicaptenzorg. In een periode van twee jaar word je als trainee flexibel ingezet op meerdere locaties. Zo werk je bijvoorbeeld in de lichte en intensieve ondersteuning of in de somatische zorg. En je werkt met cliënten met gedragsproblematiek. Daarbij word je persoonlijk begeleid om je persoonlijke doelen vast te stellen en te behalen. 

Je bent als trainee niet alleen: samen met de andere trainees heb je regelmatig intervisie. Je bent tijdens het traineeship onderdeel van een enthousiaste groep gelijkstemden. Jullie groeien met zijn allen en ontdekken samen wat je plek is. 

Van trainee naar vaste baan

Tijdens je traineeship zorg ga je ontdekken waar jij het beste tot je recht komt. Je krijgt ook volop mogelijkheden om bij te scholen en certificaten te halen. De kans is groot dat je op een gegeven moment een vacature binnen Abrona tegenkomt waarvan je denkt: "Dat is mijn plek!" Dan heb je als interne sollicitant voorrang bij de procedure. Zo ga jij misschien wel van trainee naar vaste baan, binnen twee jaar. 

Pas jij in het traineeship zorg?

Het traineeship is niet voor iedereen weggelegd. We zoeken mensen die (bijna) klaar zijn met een beroepsopleiding op minimaal mbo niveau 3 of 4, of hbo. Ook ben je leergierig, flexibel inzetbaar en sta je stevig in je schoenen. 

We bieden ook wat. Zo krijg je als trainee een volwaardig salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Aanmelden als trainee

Neem contact op met een van onze recruiters om precies te zien wat we in je zoeken, wat je van ons mag verwachten of om direct te solliciteren.