Vrijwilligerswerk bij Abrona

Bij Abrona werken we met vrijwilligers om extra aandacht en activiteiten aan te bieden die het welzijn van cliënten bevorderen. Zo kunnen we de kwaliteit van zorg verbeteren en activiteiten bieden waarvoor geen financiële middelen zijn.

Voor cliënten ben je als vrijwilliger speciaal. Want je kiest ervoor om jouw vrije tijd vrijwillig voor hen in te zetten. Je bent een belangrijke schakel en draagt bij tot meer contacten en mogelijkheden voor cliënten om mee te doen in de samenleving. Jouw vrijwillige tijd en inzet verdienen zich terug. Door vrijwilligerswerk ontwikkel je jouw vaardigheden en doe je ervaring op. Het verruimt je blik op de samenleving en bovenal geeft het veel plezier en voldoening.

Wat voor vrijwilligerswerk in de zorg past bij jou?

Wij hebben veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. De vragen van cliënten zijn ons uitgangspunt. Kies een vraag die aansluit bij jouw mogelijkheden. Je geeft zelf aan op welk moment en hoeveel tijd je aan vrijwilligerswerk wilt besteden. Natuurlijk bepaal je ook zelf welke activiteit jou aanspreekt, welke ervaring en kennis je wilt inzetten en wat jij met dit vrijwilligerswerk wilt bereiken. Bekijk direct de openstaande vacatures voor vrijwilligers bij Abrona. 

Wat voor vrijwilligerswerk bieden wij jou?

Na een kennismakingsgesprek bieden we jou een mogelijkheid om vrijblijvend te ervaren of de gekozen activiteit aansluit bij jouw verwachtingen. Hebben we van beide kanten het gevoel dat het goed klikt, dan bieden we jou een vrijwilligersovereenkomst. We spreken af hoe je ingewerkt wordt, welke (reis)kostenvergoeding we jou kunnen bieden en welke ondersteuning en begeleiding jij van medewerkers op locatie mag verwachten. Als vrijwilliger bij Abrona hoor je er helemaal bij! We nodigen je uit voor informatieavonden, feestjes of andere activiteiten. Via nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van allerlei ontwikkelingen. Ook ontvang je jaarlijks een kerstpakket.

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Bezoek de Facebook-pagina van Vrijwilligers Abrona.

Vragen? Neem contact met ons per mail: vrijwilligerswerk@abrona.nl.