Over Abrona

Sommige dingen wil je voor geen goud missen. Waar je gelukkig van wordt zit vaak in een heel klein hoekje en dus blijft het zoeken geblazen. Maar wat nu als die zoektocht niet makkelijk gaat, bijvoorbeeld omdat je een verstandelijke beperking hebt. Deze zoektocht raakt niet alleen de cliënt zelf, maar ook het leven van naasten en veel anderen. Bij Abrona gaan we daarom elke dag weer samen op zoek, met elkaar, voor elkaar. Want hoe je het ook bekijkt, je hebt nog een heel leven voor je.

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. Wij bieden langdurige zorg, behandeling, participatie en maatschappelijke ondersteuning. Met aandacht voor de cliënt en zijn of haar leefwereld. Met empathie, energie, onze expertise en ervaring zetten we ons dagelijks in om samen met cliënten díe dingen te doen die er echt toe doen. Hiermee dragen we bij aan rust, ruimte, levensvreugde en vrijheid voor de client met de mogelijkheden die er zijn.

Hoe moeilijk het soms ook is met alle veranderingen in de zorg en de gestegen werkdruk, het doet goed om te zien dat iedereen vol energie de juiste expertise weet in te zetten om onze cliënten op alle fronten geluk te laten ervaren. Niet alleen de empathie voor onze cliënten en hun familie/netwerk, ook de empathie voor collega’s onderling en vrijwilligers maakt dat wij Abrona zijn. Dit doen wij mét elkaar en voor elkaar. Want het leven mag nooit zomaar aan je voorbijgaan. 

Interesse gewekt?
We leren je graag kennen om te zien of jij met jouw Expertise, Ervaring, Empathie en Energie bij ons past. Wil je bij ons komen werken of een zij-instroomtraject volgen ? Bekijk onze gehandicaptenzorg vacatures of ons BBL-trajectLiever eerst horen hoe wij mensen met een verstandelijke beperking ondersteunen? Bel, app of mail met Tanja van recruitment voor een kennismakingsgesprek.