Stage lopen in de gehandicaptenzorg

Abrona heeft veel stagemogelijkheden voor zowel MBO- als HBO-studenten. Heb je zin in een uitdagende en leerzame stage? Wil je ontdekken of het werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom! We zorgen ervoor dat je je thuis voelt en dat je de juiste begeleiding krijgt. Bij Abrona is er volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je doet ervaring op in de zorg en je leert de theoretische kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan toe te passen in de praktijk. Van je collega’s en zeker ook van de cliënten leer je meer! En wij hopen ook te leren van jou.

Abrona heeft erkende stageplekken voor studenten:

  • BOL MBO Maatschappelijke Zorg (niveau 3)
  • BOL MBO Persoonlijk Begeleider (niveau 4)
  • BOL MBO Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (niveau 3)
  • BOL MBO Verpleegkunde (niveau 4)
  • BOL HBO Verpleegkunde
  • BOL HBO Social Work

Volg je een andere opleiding, bijvoorbeeld MBO ICT, Economie, Communicatie of HR? Ook bij de ondersteunende diensten zijn er stagemogelijkheden.

Stagebureau

Bij het stagebureau van Abrona kun je informeren of er bij jou in de buurt een stageplaats beschikbaar is. Je kunt ook je stageverzoek, CV en korte motivatie sturen naar stage@abrona.nl. We nemen dan contact met je op voor een oriënterend gesprek. We kijken dan samen met jou of er een locatie en/of opdracht beschikbaar is die je interesse heeft en aansluit bij dat wat jij wilt leren.