Activiteitenbegeleider A/B gehandicaptenzorg

Ga jij graag samen met je cliënten op zoek naar een dagbesteding waar ze blij van worden en in kunnen groeien? Wil je ze helpen deel te nemen aan de maatschappij en barst je van de ideeën voor nieuwe, waardevolle dagbestedingsactiviteiten? Dan is de functie van activiteitenbegeleider A of B misschien wat voor jou! Lees hier meer over wat de functies inhouden, het salaris en de opleiding van een activiteitenbegeleider GHZ en bekijk meteen de openstaande vacatures.

Wat doet een activiteitenbegeleider zorg?

Als activiteitenbegeleider zorg ben jij één van de aanspreekpunten wat betreft dagbesteding op de locatie. Je hebt een groep cliënten onder je hoede en houdt je bezig met de uitvoering en evaluatie van hun ondersteuningsplannen. Daarbij denk je actief mee over hoe iedere cliënt op een prettige manier kan participeren in de maatschappij, zich kan ontwikkelen én een leuke dag heeft. Dit doe je samen met je collega’s op andere groepen en woonafdelingen. Bij Abrona maken we verschil tussen activiteitenbegeleider GHZ A en activiteitenbegeleider GHZ B.

Activiteitenbegeleider gehandicaptenzorg A

In deze functie begeleid je verschillende cliënten met een verstandelijke beperking. Daarnaast verzorg je ze en help je met ADL-handelingen. Je denkt proactief mee over activiteiten, waarbij je streeft naar een groeiende en participerende rol in de samenleving, voor zover dit mogelijk is. Je hebt al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en werkt graag ontwikkelingsgericht.

  • Opleiding: mbo 3 of 4
  • Salaris: €2.110 - € 3.009 op basis van een 36-urige werkweek

Bekijk hier de vacatures activiteitenbegeleider gehandicaptenzorg A.

Activiteitenbegeleider gehandicaptenzorg B

Net als de activiteitenbegeleiders A houd jij je bezig met je cliënten een topdag bezorgen. Het verschil is dat jij werkt met complexere doelgroepen: jouw cliënten zijn mensen met een verstandelijke beperking, een complexe ondersteuningsvraag en/of psychische kwetsbaarheid. Je werkt dan ook vanuit empathie en staat stevig in je schoenen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je cliënten een dagbesteding vinden die bij ze past.

  • Opleiding: mbo 4
  • Salaris: € 2.236 - € 3.136 op basis van een 36-urige werkweek

Bekijk hier de vacatures activiteitenbegeleider gehandicaptenzorg B.

Werken als activiteitenbegeleider GHZ

Ben je enthousiast geworden over de functie activiteitenbegeleider A of B? Bij Abrona zijn we altijd op zoek naar creatieve, energieke begeleiders! Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in de provincie Utrecht en omgeving en biedt langdurige zorg, behandeling, participatie en maatschappelijke ondersteuning. Daarbij zoeken we non-stop naar waar onze cliënten gelukkig van worden. Met elkaar, voor elkaar.

We werken vanuit verschillende locaties en met verschillende doelgroepen, van complex tot minder complex. Maar wat zeker is, is dat jij als activiteitenbegeleider GHZ elke dag met een glimlach naar huis gaat, omdat je je cliënten een topdag hebt bezorgd.

Denk jij dat we bij elkaar passen wat betreft expertise, ervaring, empathie en energie? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk hier de openstaande vacatures en solliciteer meteen:

Vacatures activiteitenbegeleider gehandicaptenzorg

Of lees hier hoe het is om bij Abrona te werken als activiteitenbegeleider.

Andere functies