Vakbekwaam worden bij Abrona

Bij Abrona krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling! Wij kijken samen met jou wat daarin de beste route is. Er zijn verschillende manieren om jezelf te bekwamen voor het vak: via de BBL (werken-leren), met certificaten (aanvullend leren), d.m.v. een EVC procedure (verzilveren van je kennis en ervaring), tijdens BOL-stages en via het volgen van bij- en nascholing. Daarnaast nemen wij de tijd om jou goed te begeleiden naar een nieuwe functie. Er zijn diverse routes, zoals ontwikkeltrajecten met “coaching on the job”, intervisie of via het traineeship zorg.

Leren en ontwikkelen - samen met cliënten

Onze woonlocaties zijn veilige plekken om talent te ontwikkelen, jezelf te zijn en te groeien als mens. Dat is ons uitgangspunt voor bewoner en medewerker. Direct aansluiten bij de behoefte en de mogelijkheden van de cliënt. Zo werken we bij Abrona. Door aan te vullen en niet in te vullen, door samen ontdekken en beslissen. We vragen naar wat cliënten nodig hebben en wat we voor ze kunnen doen. Meebewe­gen, dat is wat we doen. Door te kijken en te luisteren kun je het beste uit mensen halen en inschatten wat nodig is. Abrona gelooft in de eigen kracht van cliënten en medewer­kers.

Anticiperen en daarna reageren is belangrijk bij het ondersteunen van cliënten. Meebewegen en afleiden werkt bij de één wel en bij de ander misschien niet. De kracht van de medewerker is om in te schatten wat werkt. Overleg met cliën­ten staat hoog in het vaandel.

Wat bieden we?

  • Ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en (door)groeimogelijkheden
  • Teamondersteuning en coaching door betrokken collega’s en vakdeskundigen
  • Een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden
  • Een inspirerende werkomgeving

Wil je meer weten over wat Abrona je kan bieden? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of mail naar select@abrona.nl.