Werken in de gehandicaptenzorg in Zeist

Wil jij werken met bijzondere mensen? Kom dan werken in de gehandicaptenzorg in Zeist bij Abrona. Wij bieden verstandelijk beperkte mensen zorg die aansluit bij hun behoeften en mogelijkheden. Met zoveel mogelijk regie bij de cliënt zelf. 

De leukste baan in de gehandicaptenzorg in Zeist

Bij Abrona in Zeist heb je de leukste baan in de gehandicaptenzorg. Je mag werken met bijzondere mensen. Zowel je collega’s als je cliënten. Iedereen werkt samen en luistert met aandacht naar elkaar. Zodat we ons allemaal kunnen ontplooien, als mens en als zorgverlener. Met elkaar voor elkaar.

Werken met gehandicapten in Zeist doen wij op drie vlakken: maatschappelijke ondersteuning (ambulante zorg), langdurige zorg (licht, intensief en somatisch), en behandeling en expertise. Daarom hebben we persoonlijk begeleiders, flexwerkers, gedragsdeskundigen, activiteitenbegeleiders en nog veel meer enthousiaste medewerkers nodig. Iets voor jou?

Waarom werken bij Abrona

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in Zeist

Heb je geen of weinig ervaring met werken in de zorg? Of wil je gewoon steeds weer verder leren? Hier krijg je mooie kansen om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Neem eens een kijkje op deze pagina om te zien hoe jij kunt groeien bij Abrona.

Vacatures gehandicaptenzorg Zeist

Op zoek naar vacatures in de zorg in Zeist? Bij Abrona ben je welkom. Werken in de gehandicaptenzorg betekent een wereld vol mogelijkheden betreden. Bekijk welke zorgvacatures we voor je open hebben staan op een van onze locaties voor gehandicaptenzorg in Zeist:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Zeist

Liever ergens anders werken in de gehandicaptenzorg? We hebben ook locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals Driebergen, Huis ter Heide en Utrecht.