Werken in de gehandicaptenzorg Utrecht

Ben jij op zoek naar gehandicaptenzorg vacatures in Utrecht? Bij Abrona helpen we verstandelijk beperkte mensen met zelfstandig wonen op basis van hun eigen persoonlijke wensen en behoeften. Iedere cliënt krijgt persoonlijke aandacht.

Waarom werken met gehandicapten in Utrecht

Bij Abrona kan je werken bij 7 verschillende locaties in het bruisende Utrecht. Je zal cliënten ondersteunen bij het zelfstandig wonen. Ook krijg je de mogelijkheid om onze cliënten te helpen met hun leven. Denk aan hun zelfontwikkeling, het onderhoud van contact met hun familie en hun integratie in de buurt. Zo kan jij mensen met een verstandelijke beperkingen helpen om ervaring op te doen in bijvoorbeeld de horeca of catering. Of krijg de mogelijkheid om voor woonlocaties in regio Utrecht dagactiviteiten te organiseren. Op deze manier bouw jij mee aan de toekomst van onze cliënten. Jjij laat ze groeien als persoon. 

Waarom werken bij Abrona

Gehandicaptenzorg: Flexwerker met cliƫnt

Werken bij Abrona

Binnen werken in de gehandicaptenzorg zijn er enorm veel mogelijkheden. Bij Abrona vind je de volgende vacatures in de gehandicaptenzorg:

  • persoonlijk begeleider
  • persoonlijk ondersteuner
  • ambulant begeleider
  • begeleider b
  • vacatures begeleider c 

Heb je al ervaring in de gehandicaptenzorg of wil je graag aan de slag in dit prachtige werkgebied? Kom werken bij Abrona! De plek waar ieder mens zijn een eigen levensverhaal heeft. De omgeving waar de cliënt en zijn of haar leefwereld centraal staat. Bij Abrona is er veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Een uitdagende werkomgeving, waar jij kunt groeien. 

Vacatures gehandicaptenzorg Utrecht

Ben je al enthousiast over onze locaties in Utrecht? Je bent van harte welkom. Zodra je komt te werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden. Een plek waar je kan groeien als persoon en werknemer. Bekijk nu het aanbod aan zorgvacatures voor een van onze locaties: 

Bekijk onze vacatures zorg Utrecht

Wil je liever op een andere locatie aan de slag? Bekijk dan onze locaties in buurt, zoals VeenendaalZeist of Amersfoort.