Vacatures gehandicaptenzorg in Amersfoort

Ben jij op zoek een baan in Amersfoort? Bij Abrona vind je regelmatig zorg vacatures op onze locaties. Hier zal je werken met mensen met een beperking. Je kan werken in de deelgebieden maatschappelijke ondersteuning (ambulante zorg), langdurige zorg en behandelingen en expertise. 

Met al onze activiteiten streven we naar ontmoetingen tussen mensen. Respect voor het unieke individu staat hierbij centraal. Zodat iedereen zich kan ontplooien op een manier die bij hem of haar past. 

Werken in de gehandicaptenzorg Amersfoort 

Werken in de gehandicaptenzorg in Amersfoort doe je bij Abrona. Je vindt alle 3 locaties van Abrona in het noordoosten van de stad, in de wijk Vathorst. Een jonge, frisse en ruim opgezette wijk met een gevarieerde bevolkingssamenstelling. Ook vind je hier een eigen winkelcentrum met ruim 50 winkels. Wil je even ontspannen, ontstressen of zoek je gezelligheid? Dan is het centrum van Vathorst ideaal. De wijk biedt genoeg mogelijkheden voor een hapje, een drankje, winkelen of een leuk evenement. Ook ontbreekt de wijk niet aan cultuur. Denk aan het cultuurhuis ICOON, het dorpshuis De Dissel, verschillende kerken en een enorme diversiteit aan architectuur. In een bedrijvige, jonge wijk als Vathorst is er natuurlijk ook uitgebreid de mogelijkheid om aan sport en recreatie te doen. 

Bekijk onze vacatures in Amersfoort

Doorgroeien in de gehandicaptenzorg

Heb je nog geen diploma of wil je verder leren? Bij Abrona krijg je de mogelijkheid om je kennis en je vaardigheden op niveau te houden, te vergroten en te verbeteren. Zo leren we van en met elkaar door samen te werken, elkaar te ontmoeten en aandachtig te luisteren naar elkaar. Op die manier ontwikkelen we ons als individu, organisatie en maatschappelijke partner. Bekijk jouw mogelijkheden voor werken en leren in de gehandicaptenzorg.

Gehandicaptenzorg Begeleider aan de slag met een cliënt in de tuin

Pas jij bij Abrona Amersfoort?

De missie van Abrona is de inspiratiebron van ons handelen. Wij zorgen voor ontmoeting tussen mensen, respecteren het unieke individu en zoeken naar mogelijkheden voor ontplooiing. Met elkaar, voor elkaar. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Je bent welkom bij Abrona.

Waarom werken bij Abrona

Gehandicaptenzorg locaties Amersfoort

De verschillende locaties van Abrona Amersfoort zijn er elk op gericht om mensen met een beperking meer zelfstandigheid aan te leren. Natuurlijk legt elke locatie wel zijn eigen accent op het zorgaanbod en dus kunnen de zorg vacatures per locatie verschillen. Lees meer over de verschillende locaties en zie direct of er zorg vacatures beschikbaar zijn.