Werken in de gehandicaptenzorg in Veenendaal

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in de provincie Utrecht, waaronder Veenendaal. Abrona heeft hier 1 locatie: De Shelter. Hier vind je regelmatig vacatures voor maatschappelijke ondersteuning (ambulante zorg), langdurige zorg en behandelingen en expertise. 

Waarom werken bij Abrona Veenendaal?

In Veenendaal vind 1 van de nieuwste locaties van Abrona, De Shelter. Deze locatie is gebouwd in 2016 en ligt in de buurt van het centrum. In deze prachtige locatie worden cliënten met zorgprofiel VG3 of VG4 begeleidt. Bij Abrona staat 'ontmoeten' centraal. Er zijn veel vrijwilligersorganisaties die allerlei activiteiten organiseren voor cliënten met een verstandelijke beperking. Ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes, waar bewoners samen koffie kunnen drinken, gezamenlijk kunnen eten of een feestje kunnen vieren.

Vacatures gehandicaptenzorg Veenendaal

Ben je al enthousiast? Bekijk dan onze zorgvacatures! Of je nu op zoek bent naar flexwerkvrijwilligerswerk of een fulltime baan. Bij Abrona kan het allemaal. Heb je nauwelijks of geen ervaring in de gehandicaptenzorg? Dan kan je ook werken en leren tegelijk? Perfect als je je wilt laten omscholen en niet meer fulltime de schoolbanken in wilt. Mogelijkheden genoeg. 

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures

Ergens anders dan Veenendaal werken met bijzondere mensen? Bekijk dan een van onze locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals DriebergenUtrecht en Zeist.