Werken in de gehandicaptenzorg Scherpenzeel

Ben jij op zoek naar gehandicaptenzorg vacatures in Scherpenzeel? Bij Abrona helpen we verstandelijk beperkte mensen met zelfstandig wonen op basis van hun eigen persoonlijke wensen en behoeften. Iedere cliënt krijgt persoonlijke aandacht.

Waarom werken in Scherpenzeel ?

Scherpenzeel staat bekend als een fijne omgeving met veel groen. Bij Abrona kan je aan de slag bij Hofstede Ruwinkel, net buiten het dorp Scherpenzeel, midden tussen de bossen en de weilanden. Bij deze werkomgeving help je mensen tussen de twintig en zeventig jaar met een licht verstandelijke beperking. In Scherpenzeel is genoeg te doen! Zo heeft de gemeente een gezellig centrum en park, een groot aanbod aan winkels, veel gemoedelijke (sport)verenigingen en een zwembad. Naast de ondersteuning bij het zelfstandig wonen, krijg je de mogelijkheid om onze cliënten te helpen bij hun zelfontwikkeling, het onderhoud van contact met hun familie en hun integratie in de buurt. Op deze manier bouw jij mee aan de toekomst van onze cliënten en laat jij ze groeien als persoon. 

Waarom werken bij Abrona

Werken met gehandicapten bij Abrona

Werk je al in de gehandicaptenzorg of wil je graag ervaring op doen in dit mooie werkgebied? Maak kennis met Abrona, waar ieder mens zijn een eigen levensverhaal heeft. Bij ons staat de cliënt en zijn of haar leefwereld centraal. Er is er veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Een uitdagende werkomgeving, waar jij kunt groeien. 

Vacatures gehandicaptenzorg Scherpenzeel

Ben je al enthousiast over de locatie van Abrona in Scherpenzeel? Je bent van harte welkom. Zodra je komt te werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden om te groeien als persoon en werknemer. Bekijk nu het aanbod aan zorgvacatures voor een van onze locaties: 

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Scherpenzeel

Wil je liever op een andere locatie aan de slag? Bekijk dan onze locaties in buurt, zoals VeenendaalUtrecht of Amersfoort.