Een feestje om hier te werken

Bij BraZZerie Abrona is het een feestje om te werken. Wie het team komt versterken begeleidt mensen die een groot hart voor de horeca hebben. Je helpt in totaal vijfendertig medewerkers met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Dat ze goed zijn in hun vak blijkt uit de waardering: op restaurantwebsite Iens werd de BraZZerie beoordeeld met een 8,7.

Als je het team van BraZZerie Abrona komt versterken, werk je samen met andere persoonlijk begeleiders. Je helpt de medewerkers als ze iets lastig vinden of maakt een plan als ze iets willen leren. Je deelt het werk voor de medewerkers op in kleine stapjes zodat ze overzicht hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld in de bakkerij met werkinstructiekaarten gewerkt. Daarop is stap voor stap te zien hoe brood of gebak moet worden gemaakt.

Zelfvertrouwen

Vakmensen nemen de tijd om de vragen van de medewerkers te beantwoorden en laten zien hoe ze het werk makkelijker kunnen maken. Als het goed loopt krijgen medewerkers steeds meer vrijheid wat weer goed is voor hun zelfvertrouwen.

Ervaren mensen uit de bediening houden een oogje in het zeil. Samen met hen begeleid je cliënten en help je ze met het behalen van hun benodigde certificaten. Je zorgt ervoor dat ze het naar hun zin hebben op hun beschermde werkplek.

Even wennen

Cliënten werken met veel plezier bij BraZZerie Abrona waar ze de heerlijkste lunches en diners voor gasten bereiden. Voordat ze in de brazzerie aan de slag gaan werken cliënten eerst in de huishouding zodat ze rustig kunnen wennen. Als begeleider overleg je na een tijdje met de cliënt en de leiding van de BraZZerie wat een volgende stap kan zijn.

De BraZZerie is 1 van de 7 locaties in de Meern. Bekijk ook

Op zoek naar iets buiten de Meern? Bekijk dan eens het Boerenerf van Abrona Benschop