Veilig en prettig voelen

Mensen die op Zuiderbreedte wonen doen veel samen. Ze lachen, eten, klussen en spelen regelmatig een spelletje met elkaar. Als je het team gaat versterken kun je rekenen op een fijne werkomgeving met een team dat goed op elkaar is ingespeeld.  

De locatie Zuiderbreedte

Zuiderbreedte, gelegen in De Meern, heeft drie groepen van zeven bewoners. Zuiderbreedte is een thuis met alles wat daarbij hoort. Samen eten, lachen, klusjes doen of een spelletje en een goed gesprek. Elke groep kookt dagelijks samen met hulp van een begeleider een eigen maaltijd. Na het eten wordt op alle drie de groepen koffie met meestal wat lekkers erbij geserveerd. Er is ook een grote achtertuin, waarin je in de zomer kunt genieten van lekkere limonade of een barbecue. 

Veilig voelen

Wie het team op Zuiderbreedte komt versterken werkt met mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Vierentwintig uur per dag is begeleiding aanwezig om uiteenlopende vragen van bewoners te beantwoorden en ze bij te staan als dat nodig is. Sommige bewoners hebben een psychiatrische achtergrond of een stoornis in het autistisch spectrum. Als begeleider zorg je ervoor dat bewoners zich veilig en prettig voelen.

Zuiderbreedte is 1 van de 7 locaties in de Meern. Bekijk ook

Op zoek naar iets buiten de Meern? Bekijk dan eens het Boerenerf van Abrona Benschop