Werken in de gehandicaptenzorg in Benschop

Wil jij graag werken in de gehandicaptenzorg in Benschop? Wij bieden verstandelijk beperkte mensen zorg, speciaal op basis van hun persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Met zoveel mogelijk regie bij de cliënt zelf. 

Waarom werken in de gehandicaptenzorg in Benschop?

Werken bij Abrona in Benschop is toch wel de leukste baan in de gehandicaptenzorg. Je mag namelijk werken met bijzondere mensen. Zowel collega’s als cliënten werken met elkaar samen en hebben persoonlijke aandacht voor elkaar. Op deze manier kunnen cliënten en werknemers zich ontplooien als individu, organisatie en maatschappelijke partner.

In het Groene Hart van Nederland ligt Benschop. Hier vind je onze vestiging, waar we regelmatig vacatures hebben voor bijvoorbeeld Persoonlijk Ondersteuner of Begeleider C. Het is een inspirerende plek om te werken. De locatie is gevestigd in twee boerderijen die tegenover elkaar staan en verbonden zijn met een wit Beschops bruggetje. 

Waarom werken bij Abrona

Vacatures gehandicaptenzorg Benschop

Op zoek naar vacatures in de zorg in Benschop? Je bent welkom bij Abrona. Als je komt werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden. Duik dus snel in de zorgvacatures we op een van onze locaties voor gehandicaptenzorg in Benschop:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Benschop

Wil je liever op een andere locatie aan de slag? Bekijk dan onze locaties in buurt, zoals De Meern, Zeist of Wijk bij Duurstede.