Werken in de gehandicaptenzorg in De Meern

Wil jij werken met bijzondere mensen? Kom dan werken in de gehandicaptenzorg in De Meern bij Abrona. Wij bieden op 7 locaties zorg aan verstandelijk beperkte mensen die aansluit bij hun persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Met zoveel mogelijk regie bij de cliënt zelf. 

Waarom werken in de gehandicaptenzorg in De Meern

 Je mag in De Meern werken met bijzondere mensen. Zowel je collega’s als je cliënten. Iedereen werkt samen en luistert met aandacht naar elkaar. Zodat we ons allemaal kunnen ontplooien, zowel jouw cliënt als jij. Met elkaar voor elkaar. 

Waarom werken bij Abrona

Bij Abrona in De Meern heb je erg veel mogelijkheden in de gehandicaptenzorg. Je hebt de keuze uit 7 verschillende locaties net zeer uiteenlopende woonvormen en begeleidingsvragen. Een begrip in de regio is de BraZZerie waar cliënten samen met de begeleiders een horecabedrijf runnen. Iets voor jou?

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in De Meern

Heb je geen of weinig ervaring met werken in de zorg? Of wil je gewoon steeds weer verder leren? Hier krijg je mooie kansen om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Neem eens een kijkje op deze pagina om te zien hoe jij kunt groeien bij Abrona.

Vacatures gehandicaptenzorg De Meern

Zoek jij vacatures in de gehandicaptenzorg? Bij Abrona ben je welkom. Werken in de gehandicaptenzorg betekent een wereld vol uitdagingen en mogelijkheden. Ontdek welke zorgvacatures in de Meern het beste bij jou past:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures De Meern

Zou je graag toch ergens andere willen werken? We hebben ook locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals DriebergenHuis ter Heide en Utrecht.