Werken in de gehandicaptenzorg in Wijk bij Duurstede

Kom je ook bij Abrona werken in de gehandicaptenzorg in Wijk bij Duurstede? Wij bieden bijzondere mensen de zorg die aansluit bij hun behoeften en mogelijkheden. Zodat zij zoveel mogelijk regie houden en de aandacht krijgen die ze verdienen. Met elkaar voor elkaar.

Werken met gehandicapten in Wijk bij Duurstede bij Abrona

Als je komt werken bij Abrona in Wijk bij Duurste, ga je een geweldige baan in de gehandicaptenzorg tegemoet. Wij werken namelijk met bijzondere mensen: zowel cliënten als collega’s. We werken allemaal samen en hebben altijd aandacht voor elkaar. Zodat iedereen mag leren, groeien en ontwikkelen.

Werken met gehandicapten in Wijk bij Duurstede kan bij Abrona in drie categorieën: maatschappelijke ondersteuning (ambulante zorg), langdurige zorg (licht, intensief en somatisch), en behandeling en expertise. Dat betekent dat je kunt werken als persoonlijk begeleider, flexwerkers, gedragsdeskundigen, activiteitenbegeleiders en nog veel meer enthousiaste medewerkers voor nodig. Iets voor jou?

Waarom werken bij Abrona

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in Wijk bij Duurstede

Bij Abrona krijg je mogelijkheden voor ontplooiing. Of je nu veel of weinig ervaring met werken in de zorg, in Wijk bij Duurstede of elders hebt. Via leren en werken in de gehandicaptenzorg mag jij steeds weer nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Zodat je blijft groeien, als mens en als zorgverlener.

Vind jouw gehandicaptenzorg vacature in Wijk bij Duurstede

Voor vacatures in de zorg in Wijk bij Duurstede zit je goed bij Abrona. Betreed een wereld vol mogelijkheden door bij ons te komen werken in de gehandicaptenzorg in Wijk bij Duurstede. Bekijk snel welke zorgvacatures we voor je hebben openstaan op een van onze locaties in de buurt:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures

Ergens anders dan Wijk bij Duurstede werken met gehandicapten? Bekijk of er op een van onze locaties in nabijgelegen plaatsen een baan in de gehandicaptenzorg op je ligt te wachten. Bijvoorbeeld Cothen, Driebergen en Veenendaal.