Werken in de gehandicaptenzorg in Cothen

Wil jij graag op diverse fronten aan de gang met bijzondere mensen in Cothen? Wij bieden dagbesteding aan interne en externe cliënten met een verstandelijk beperkting. Met zoveel mogelijk regie bij de cliënt zelf. 

Waarom werken met bijzondere mensen in Cothen?

Werken bij Abrona in Cothen is toch wel de leukste baan in de gehandicaptenzorg. Je mag namelijk werken met bijzondere mensen. Zowel collega’s als cliënten werken met elkaar samen en hebben persoonlijke aandacht voor elkaar. Op deze manier kunnen cliënten en werknemers zich ontplooien als individu, organisatie en maatschappelijke partner.

Cothen is een prachtig dorp, gelegen aan de Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede. Omringd door boomgaarden vind je hier onze zorgboerderij de Bossewaard. Op deze gemoedelijke locatie ontwikkelen onze cliënten zich in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen leren.

Waarom werken bij Abrona

Vacatures gehandicaptenzorg Cothen

Op zoek naar vacatures in de zorg in Cothen? Je bent van harte welkom bij Abrona. Als je komt werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden. Ontdek snel jouw mogelijkheden door onze zorgvacatures in Cothen te bekijken:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Cothen

Wil je liever op een andere locatie aan de slag? Bekijk dan onze locaties in buurt, zoals DriebergenZeist of Wijk bij Duurstede.