Werken in de gehandicaptenzorg in Loosdrecht

Wil jij graag  in de zorg werken met gehandicapten in omgeving Loosdrecht? Wij helpen vertandelijk beperkte mensen met zelfstandig wonen op basis van hun persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Zo krijgt iedere cliënt persoonlijke aandacht.

Waarom werken met gehandicapten in Loosdrecht?

Naast de ondersteuning bij het zelfstandig wonen, krijg je de mogelijkheid om onze cliënten te helpen bij hun zelfontwikkeling, het onderhoud van contact met hun familie en hun integratie in de buurt. Op deze manier bouw jij mee aan de toekomst van onze cliënten en laat jij ze groeien als persoon. 

Als liefhebber van groen en water, kan je elke dag genieten van de prachtige omgeving met het uitzicht op de Vuntusplas. Onze vestiging vind je op het terrein aan de Oud-Loosdrechtsedijk, waar tweeëntwintig studio-appartementen gebouwd waarin mensen met een beperking wonen en werken. Ze onderhouden het groen en het terrein van het Robberse Eiland, ze verrichten huishoudelijke taken en doen aan houtbewerking.

Waarom werken bij Abrona

Vacatures gehandicaptenzorg Loosdrecht

Op zoek naar jou ideale baan? Je bent welkom bij Abrona. Als je komt werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden om te groeien als persoon en werknemer. Bekijk nu het aanbod aan zorgvacatures voor een van onze locaties: 

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Loosdrecht

Wil je liever op een andere locatie aan de slag? Bekijk dan onze locaties in buurt, zoals KockengenZeist, Vleuten, Maarssenbroek, Scherpenzeel of Amersfoort.