Werken in de gehandicaptenzorg - Kockengen

Kom je ook bij Abrona werken in de gehandicaptenzorg in Kockengen? Wij bieden bijzondere mensen de zorg die aansluit bij hun behoeften en mogelijkheden. Zodat zij zoveel mogelijk regie houden en de aandacht krijgen die ze verdienen. Met elkaar voor elkaar. 

Waarom werken in de gehandicaptenzorg in Kockengen?

Bij Abrona is Kockengen is toch wel één van de leukste plekken om te werken in de gehandicaptenzorg. Je kan namelijk werken met bijzondere mensen op prachtige en gezellige plekken. Zo kan je werken bij Abrona Kunst & Koffie, een super leuke koffiebar. Of je kan terecht bij woonlocatie De Waterlelie, waar je samen met de bewoners door de weeks kan bowlen, zwemmen of fitnessen. Zowel collega’s als cliënten werken met elkaar samen en hebben oprechte aandacht voor elkaar. Zodat we ons allemaal kunnen ontplooien als individu, organisatie en maatschappelijke partner.

Waarom werken bij Abrona

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in Kockengen

Ook als je geen of weinig ervaring met werken in met gehandicapten hebt, of als je gewoon altijd wilt blijven leren, krijg je bij Abrona echte kansen om je door te ontwikkelen. Ontdek hoe jij bij ons continu kan groeien in je kennis en vaardigheden via werken-leren.

Gehandicaptenzorg vacatures Kockengen

Op zoek naar vacatures in de zorg in Kockengen? Je bent welkom bij Abrona. Als je komt werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden. Duik dus snel in de zorgvacatures we op een van onze locaties voor gehandicaptenzorg in Woerden:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures

Bekijk vacatures gehandicaptenzorg Kockengen

Past Kockengen niet bij jou? Je kunt ook komen werken in de gehandicaptenzorg op een van onze locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals WoerdenLinschoten en Utrecht.