Werken in de gehandicaptenzorg Linschoten

Bij Abrona draait het allemaal om samen werken met bijzondere mensen, zowel cliënten als je toekomstige collega's. Wij bieden verstandelijk beperkte mensen met zorgprofiel VG3, VG4, VG5 of VG6 zorg die aansluit bij hun persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Met zoveel mogelijk regie bij de cliënt zelf. 

Werken met plezier in de gehandicaptenzorg

Bij Abrona in Linschoten heb je de leukste baan in de gehandicaptenzorg. Je wordt vriendelijk ontvangen in het gezellige dorpje, waar je krijgt te maken met dorpsgenoten. Die kom je tegen bij bingoavonden, op het wekelijks koffie-uurtje met de buren of ze staan voor ons klaar om de cliënten naar dagbesteding te brengen. Iedereen werkt samen en luistert met aandacht naar elkaar. Zodat we ons allemaal kunnen ontplooien, als mens en als zorgverlener. Met elkaar voor elkaar. Al enthousiast?

Waarom werken bij Abrona

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in Linschoten

Heb je geen of nauwelijks werkervaring in de gehandicaptenzorg? Of wil je doorgroeien? Tijdens het werken-leren krijg je mooie kansen om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Neem eens een kijkje op deze pagina om te zien hoe jij kunt groeien bij Abrona.

Vacatures gehandicaptenzorg Linschoten

Op zoek naar vacatures in de zorg in Linschoten? Bij Abrona ben je welkom. Werken met mensen met een beperking betekent een wereld vol mogelijkheden betreden. Bekijk welke zorgvacatures we voor je open hebben staan op een van onze locaties:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures

Liever ergens anders werken in de gehandicaptenzorg? We hebben ook locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals DriebergenHuis ter Heide en Utrecht.