Werken in de gehandicaptenzorg in Vleuten

Bij Abrona Vleuten krijg je de ruimte om jezelf door te ontwikkelen, ervaring op te doen en te leren. Met jou inzet en enthousiasme begeleiden wij onze cliënten en bieden wij ze zorg die aansluit bij hun behoeften en mogelijkheden. Met zoveel mogelijk regie bij de cliënt zelf. Met elkaar, voor elkaar.

De leukste baan in de gehandicaptenzorg in Vleuten

Abrona heeft 1 locatie in Vleuten zitten: MOOI... Dit dagbestedingscentrum vol creativiteit en inspiratie helpt cliënten met het ontwikkelen van talenten. Het dagbestedingscentrum beschikt over ateliers, waar onze deelnemers dagelijks creatief, arbeidsmatig en belevingsgericht bezig zijn. Naast de cliënten krijg ook jij diverse mogelijkheden om je kennis en je vaardigheden op niveau te houden, te vergroten en te verbeteren. Is Abrona Vleuten iets voor jou?

Waarom werken bij Abrona

Vacatures gehandicaptenzorg Vleuten

Zou jij graag in de gehandicaptenzorg willen werken? Bij Abrona Vleuten ben je van harte welkom. Bekijk welke vacatures er open staan bij een van onze locaties:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures

Werken en leren bij Abrona

Wil je graag ervaring op doen in dit prachtige werkgebied? Bij Abrona heeft ieder mens zijn een eigen levensverhaal. Een omgeving waar de cliënt en zijn of haar leefwereld centraal staat. Er is er veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Een uitdagende werkomgeving, waar jij kunt groeien.

Ben je nieuwsgierig naar één van onze andere locaties? We hebben ook locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals De MeernHuis ter Heide en Utrecht.