Werken in de gehandicaptenzorg in Maarssenbroek

Op zoek naar werk met persoonlijke zorg bijzondere mensen? Kom dan werken in de gehandicaptenzorg in Maarssenbroek bij Abrona. Hier bieden wij zorg voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Met zoveel mogelijk initiatief bij de cliënt zelf. 

Waarom werken met verstandelijk beperkten in Maarssenbroek?

Bij Abrona in Maarssenbroek voel je bij aankomst al de gemoedelijke en gezellige sfeer. Je mag werken met bijzondere mensen. Zowel je collega’s als je cliënten. Iedereen werkt samen en luistert met aandacht naar elkaar. 

Bij onze locaties ligt de focus op de integratie van onze cliënten in de wijk. Het werk is dan ook erg gevarieerd, waarbij verschillende activiteiten in de buurt worden georganiseerd. Zoals een bezoek aan het winkelcentrum of kinderboerderij op loopafstand.

Waarom werken bij Abrona

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in Maarssenbroek

Je kan bij Abrona ook terecht voor praktijkopleidingen, waarbij je kan werken en leren in de gehandicaptenzorg. Hierdoor krijg je mooi de kans om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Neem eens een kijkje op deze pagina om te zien hoe jij kunt groeien bij Abrona.

Vacatures gehandicaptenzorg Maarssenbroek

Zoek jij vacatures in omgeving in Maarssenbroek? Bij Abrona ben je welkom. Werken in de gehandicaptenzorg betekent een wereld vol mogelijkheden betreden. Bekijk welke banen op jou staan te wachten op een van onze locaties:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Maarssenbroek

Liever ergens anders werken in de gehandicaptenzorg? We hebben ook locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals DriebergenHuis ter Heide en Utrecht.