Werken in de gehandicaptenzorg - Leusden

Op zoek naar een baan in de gehandicaptenzorg in Leusden? Bij Abrona bieden wij bijzondere mensen de zorg die specifiek bij hen past. Op deze manier bepalen zij zoveel mogelijk hun ondersteuning en krijgen ze de aandacht die ze verdienen. 

Waarom werken in de gehandicaptenzorg in Leusden?

Wat leuk dat je geinteresseerd bent om te werken met gehandicapten in Leusden! Je mag namelijk werken met bijzondere mensen. Zowel collega’s als cliënten werken met elkaar samen en hebben oprechte aandacht voor elkaar. Zodat we ons allemaal kunnen ontplooien als individu, organisatie en maatschappelijke partner. Zo kan je in Leusden werken bij 2 woonlocaties, waar naast de individuele begeleiding ook groepsgerichte activiteiten en momenten worden georganiseerd. Denk aan een gezellig bezoek aan het ontmoetingscentrum om de hoek, een uitdagende sportactiviteit of rustige avond naar de biosscoop. Ben je al enthousiast? 

Waarom werken bij Abrona

Werken en leren in de gehandicaptenzorg in Leusden

Ook als je geen of weinig ervaring met werken in de zorg in Leusden hebt, of als je gewoon altijd wilt blijven leren, krijg je bij Abrona mooie kansen voor ontplooiing. Ontdek hoe jij bij ons continu mag groeien in je kennis en vaardigheden via werken-leren.

Gehandicaptenzorg vacatures Leusden

Op zoek naar vacatures in de zorg in Leusden? Je bent welkom bij Abrona. Als je komt werken in de gehandicaptenzorg, betreedt je een wereld vol mogelijkheden. Duik dus snel in de zorgvacatures we op een van onze locaties voor gehandicaptenzorg in Leusden:

Bekijk gehandicaptenzorg vacatures Leusden

Bekijk vacatures gehandicaptenzorg Leusden

Past Leusden niet bij jou? Je kunt ook komen werken in de gehandicaptenzorg op een van onze locaties in nabijgelegen plaatsen, zoals LoosdrechtKockengenLinschoten en Utrecht.