Werken op een prachtige locatie

Kunst & Koffie bevindt zich in het voormalige gereformeerde kerkje in het historische centrum van Kockengen. Als begeleider kom je dus op een prachtige locatie te werken. Dagelijks is er één begeleider aanwezig om te ondersteunen waar dat nodig is.

Kunst & Koffie is een werkplek voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. De harde werkers bedienen gasten, verzorgen lunchgerechten, bakken appeltaart en koekjes en doen allerlei schoonmaakklusjes. Er zijn horeca trainingen en cursussen zoals EHBO en omgaan met social media. Soms komen er vrijwilligers om samen te handwerken met de cliënten.

Zorg op maat

Voor het team van Kunst & Koffie is zorg op maat erg belangrijk. Zo zijn er bijvoorbeeld cliënten die naast hun werkzaamheden bij Kunst & Koffie ook behoefte hebben aan een plek buiten Kunst & Koffie. Dit kan variëren van een paar uurtjes tot meerdere dagen in de week. Zo zijn er bijvoorbeeld cliënten aan het werk bij de kapper, de peuterspeelzaal en op vier verschillende basisscholen.

Kunst aan de muur

Gasten kunnen op het gezellige terras genieten van koffie en appeltaart of een smakelijke lunch. De muren van Kunst & Koffie worden opgesierd door kunst van kunstenaars uit de buurt. Elke twee maanden hangen er andere schilderijen.

Naast Kunst en Koffie, zijn er in Kockengen nog 2 locatie van Abrona: