Mart maakte de overstap naar Abrona

Jarenlang werkte Mart in de muziekindustrie. Rond coronatijd begon het bij hem te kriebelen: hij wilde wat anders. Via het loopbaantraject van Midden-Utrecht Werkt Door kwam hij bij Abrona terecht. 

Het eerste contact met de zorg 

Vorige maand werd Mart geïnterviewd door Midden-Utrecht Werkt Door. Over zijn eerste contact met Abrona vertelt hij: “Ik wist niet dat de zorg zo breed was. Na een aantal meeloopdagen ben ik aan de slag gegaan bij Abrona, waar ik mensen met een lichte verstandelijke beperking help. Dat ik anderen kan helpen een positie binnen de maatschappij te hebben, is echt fantastisch.”

Wil je weten hoe Marts loopbaantraject verliep en hoe hij de keuze maakte voor de zorg? Lees dan hier de rest van het artikel. 

Wil jij ook overstappen naar de zorg?

Denk jij er net als Mart over om de overstap te maken naar de gehandicaptenzorg? Bij Abrona hebben we veel mogelijkheden voor zijinstromers. Via de certificatenroute kun je je bijvoorbeeld omscholen tot begeleider en ben je binnen 2,5 jaar bekwaam om als begeleider Maatschappelijke Zorg aan het werk te gaan. Terwijl je aan het leren bent, heb je een vaste werkplek bij Abrona. Je verdient gewoon een salaris en Abrona betaalt je opleiding en opleidingsuren. Klinkt dat je goed in de oren? Neem dan contact met ons op. Of bekijk onze vacatures

Meteen contact opnemen

Foto gemaakt door Cashmyra