Vrijwilligers

Met vrijwilligers krijgen we meer voor elkaar!
Bij Abrona werken we met vrijwilligers om extra aandacht en activiteiten aan te bieden die het welzijn van cliënten bevorderen. Zo kunnen wij de kwaliteit van zorg verbeteren en activiteiten bieden waar geen financiële middelen voor zijn.

Vrijwilligerswerk geeft je heel veel voldoening
Voor cliënten ben je als vrijwilliger speciaal. Want je kiest ervoor  om jouw vrije tijd in te zetten voor hun welzijn. Jouw tijd en inzet verdienen zich terug. Door vrijwilligerswerk ontwikkel je jouw vaardigheden en doe je ervaring op. Het verruimt je blik op de samenleving en bovenal geeft het veel plezier en voldoening.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Wij hebben veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. De vragen van cliënten zijn ons uitgangspunt. Door de diversiteit aan vragen kunnen we diverse vormen van vrijwilligerswerk aanbieden. Je kiest  een vorm van vrijwilligerswerk  die het beste past bij jouw interesses, mogelijkheden en vaardigheden.

Precies het vrijwilligerswerk dat bij je past
Wat past bij jou? Ben je tijdelijk beschikbaar voor een project of wil je voor onbepaalde tijd een activiteit oppakken? Wil je investeren in het opbouwen van één relatie of ben je meer een groepsmens? Wil je vooral je handen uit de mouwen steken of wil je jouw kennis beschikbaar stellen? Je kunt bij ons op alle mogelijke manieren aan de slag.

Contact
Wil je meer informatie over de mogelijheden? Neem dan contact op met vrijwilligerswerk@abrona.nl